PTR Mukana Tukkutorin Innovaatiopilotissa

Lokakuussa 2018 julkistetussa Helsingin Tukkutorin ja Teurastamon innovaatiokilpailussa haettiin palvelujen ja monipuolisen yritystoiminnan kehittämiseen uusia ideoita ja ratkaisuja. Kilpailuehdotuksia kertyi yhteensä noin 60, joista pilotoitavaksi valikoitui seitsemän parhaaksi arvioitua pilotti-ideaa.

Olemme toteuttamassa pilottia, jossa kehitetään puutarha-alalle ruukkukukkien pakkaamiseen soveltuvia, muovia korvaavia, kuitupohjaisia pakkausratkaisuja. Pakkauskonseptit kehitetään kuluttajalähtöisesti, eli testaamme aluksi kuluttajilla markkinoilla olevat ratkaisut ja haemme niihin parannuksia yhteistyössä materiaalivalmistajien, pakkaussuunnittelijoiden, puutarha-alan tuottajien, sekä tukku- ja vähittäiskaupan kanssa. Uudet pakkauskonseptit tuodaan touko-kesäkuussa kauppoihin ja liikkeisiin kuluttajien arvioitaviksi.

Pilotin koordinoinnista ja kuluttajatutkimuksesta vastaa Package Testing & Research Oy. Projektissa ovat mukana Paptic Oy, Welmu International Oy, DesignCompany Oy ja Helsingin Kukkatoimitus Oy. Pilotissa pakattavat kukat toimittavat Martin Tarha Oy ja Kauppapuutarha Ylitalo Oy.

Tiedustelut:

Virpi Korhonen,
Package Testing & Research Oy,
virpi.korhonen(at)ptr.fi,
0400-697973

Lisätietoa kilpailusta: https://teurastamo.com/innovaatiokilpailu/